Jocuri de apă

Doriti sa aveti pe terasa dumneavoastra un climat racoros in zilele de caniculă ?

E foarte important, ca nu numai la primele orei al diminetii sau seara tarziu sa va puteti relaxa pe tarasa sau gradina D-stra din cauza caldurii insuportabile, ci si cand D-stra aveti chef pentru aceasta.

Sistemele de racire de inalta presiune importate de firma noastra va ajuta sa va bucurati de aceste spatii chiar si in zilele in care temperaturile sunt foarte ridicate si in mod normal nu ar fi utilizate.

Aceste echipamente sunt bazate pe o tehnologie de pulverizare a microparticulelor de apa sau de evaporare a apei, permitand racirea aerului, reducerea cantitatii de praf si odorizarea atmosferei.

Pentru a se evapora, apa utilizeaza energia termica: ea consuma caldura. Aceasta absortie de calorii are ca efect diminuarea temperaturii in spatiul in care se efectueaza acest schimb termic.

Instalatiile de racire prin nebulizare pot cobora temperatura ambientala cu 10-11 grade si indeparteaza insectele din zona acoperita, permitandu-va astfel sa profitati de spatiile exterioare, acoperite sau neacoperite, chiar in zilele extrem de calduroase.

 Avantajele:

- nu consuma curent
- rapid si usor de montat
- indeparteaza praful, insectele mici
- confortabilitate,  flexibilitate

Sistemul este compus dintr-o pompa de presiune ( 70-80 bar) si o retea de microduze ( 0,2 mm) care pulverizeaza apa in particule foarte fine ce se evaporeaza instantaneu, absorbind caldura din mediul inconjurator, fara sa „ude” clientii.

 Unde putem folosi ? 

  • pe terase, piscine, gradini
  • magazine,  baruri, cofetarii,  restaurante,  hoteluri
  • fantani arteziene, statii de autobuze
  • industrie, vinarie
  • sere
  • ferme de animale