Seminarii / Cursuri

Compania Harmonya Garden Plus  a introdus pe piata Romanesca o noua meserie “Lucrator calificat in irigatii” (COD COR 611302) cu care urmarim dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri, organizand cursuri de initiere, specializare si calificare.

Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora, cursurile fiind structurate pe module de pregatire teoretice si practice.

Pregatirea teoretica se desfasura în sali de curs, fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii. Cursurile de formare profesionala a adultilor se pot desfasoara în toate judetele din Romania in functie de cereri.

Anul trecut au fost peste 50 de reprezentanti ai firmelor din domeniul de referinta, din toata tara, au participat si au absolvit cu brio cursurile organizate de compania noastra.

Cursurile au avut un caracter informal si aplicativ, astfel incat participantii au avut ocazia sa invete sau sa se perfectioneze in domeniul proiectarii si instalarii sistemelor de irigare, intr-un mod profesionist, iar in urma absolvirii sa emis certificate de absolvire, respectiv de calificare, recunoscute în tara, cu valabilitate pe tot parcursul vietii.
Certificatele de absolvire au antetul MEC si MMSSF si au timbru sec aplicat de CNFPA, având regimul actelor de studii.

Află mai multe