Seminar

Compania Harmonya Garden Plus  este prima pe piata Romanesca care a introdus in codul ocupatiilor meseria de “Lucrator calificat in irigatii” cu care urmarim dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri, organizand cursuri de perfectionare si specializare.

Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora, cursurile fiind structurate pe module de pregatire teoretice si practice.

Pregatirea teoretica se desfasura în sali de curs, fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii.

Cursurile de formare profesionala a adultilor se pot desfasoara în toate judetele din Romania in functie de cereri.

Anul trecut au fost peste 50 de reprezentanti ai firmelor din domeniul de referinta, din toata tara, au participat si au absolvit cu brio cursurile organizate de compania noastra.

Cursurile au avut un caracter informal si aplicativ, astfel incat participantii au avut ocazia sa invete sau sa se perfectioneze in domeniul proiectarii si instalarii sistemelor de irigare, intr-un mod profesionist, iar in urma absolvirii sa emis certificate de absolvire, respectiv de calificare, recunoscute în tara, cu valabilitate pe tot parcursul vietii.
Certificatele de absolvire au antetul MEC si MMSSF si au timbru sec aplicat de CNFPA, având regimul actelor de studii.

seminar3 seminar2 seminar1

Succesul seminarului organizat nu se regasteste doar in competentele obtinute, ci si in interactiunea dintre reprezentantii firmelor participante, care au fost incantati de oportunitatea de a crea parteneriate si de a face schimb de informatii la inceput de sezon.

Acest eveniment va deveni cu siguranta o traditie si va fi organizat anual. Invitam toate persoanele interesate sa participe la editia viitoare a seminarului sa ne transmita datele de contact pe adresa de : cursirigatii@gmail.ro sau pe www.cursirigatii.ro