Essenze di Luce

Essenze di Luce deschide noi scenarii în sectorul exterior cu soluții inovatoare de lumină și sunet din piatră naturală, pentru grădini evocatoare și multifuncționale. Perfecte în orice context arhitectural și concepute pentru a rezista la cele mai nefavorabile condiții meteorologice, Menhirurile de la Essenze di Luce integrează un sistem de iluminare cu tehnologie LED și un sistem audio proiectat în Italia.

Essenze di Luce combină lanțul de producție artizanală cu alegerea atentă a materialelor pentru a garanta calitatea și unicitatea fiecărui produs în parte. Vorbim despre Light Design, care se adresează clienților care acordă atenție detaliilor și care recunosc calitatea și creativitatea vizibile în produsele Essenza di Luce.

Personalizarea nu poate lipsi pentru a satisface fiecare nevoie estetică a clienților, care vor fi urmați de consultanți pentru proiectarea și alegerea produselor și poziționarea acestora, realizând proiecte pe măsură ce respectă contextul arhitectural și peisagistic al integrării.

Produsele de iluminat exterior sunt realizate manual respectând natura esențială a pietrei, selectată piesă cu piesă din întreaga lume, și se adresează clienților care acordă atenție detaliilor și care recunosc calitatea și creativitatea vizibile în produsele Essenza di Luce.