Despre noi

Harmonya Garden Plus este Partener Autorizat Rain Bird, Toro, Garbin si are ca domeniu de activitate oferirea de soluţii profesionale complete în sisteme de irigaţii profesionale, pentru companiile româneşti ce activează în domeniul agriculturii, arhitectura peisageră, amenajării spaţiilor verzi, a terenurilor de sport, horticultura.

Am pornit la drum încă din 2000 în domeniul irigaţiilor pe piaţa românească, şi ne axăm pe calitatea produselor, promptitudine în relaţia cu partenerii şi clienţii. Numele nostru se leaga de realizarea a sute de sisteme de irigatie automatizata de referinta in Romania cu tehnologie noua si care au adus piata de irigatii automatizate din Romania la nivel European si dorim ca in continuare sa aducem clientilor nostri cele mai bune solutii pentru realizarea proiectelor propuse.


Aceste experiente sunt sustinute de sistemul de management integrat implementat in organizatia noastra prin care urmarim imbunatatirea permanenta a satisfacatiei clientilor, grija fata de mediu si prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale in organizatia noastra. Nivelul de conformitate si de maturitate al sistemului de management este auditat in fiecare an de SC CERTIND SA, acestea fiind confirmate de certificatele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

 

 

Atât angajaţii cât şi firme partenere pun în aplicare aceste aspecte pentru a îmbunătăţii calitatea serviciilor oferite. 

La solicitarea clientilor, punem la dispoziţie servicii de proiectare şi consiliere pentru amenajarea spaţiilor verzi în conformitate cu normele în vigoare şi având ca scop eficientizarea activităţii clientului.

Astfel, dacă aveți orice problemă cu sistemul de irigații, profesioniştii în irigare, vă ajută prin intermediul internetului SUPORT- online din cadrul websitului firmei cu sfaturi utile şi acţioneză rapid în soluționarea problemelor.

Multumim,

Echipa Harmonya Garden Plus