Despre noi

Harmonya Garden Plus este Partener si Distribuitor Autorizat Rain Bird si Toro si are ca domeniu de activitate oferirea de solutii profesionale complete in sisteme de irigatii profesionale, pentru companiile romanesti ce activeaza in domeniul agriculturii, arhitectura peisagera, amenajarii spatiilor verzi, a terenurilor de sport, horticultura.

Am pornit la drum incă din 2000 in domeniul irigatiilor pe piata romaneasca, si ne axam pe calitatea produselor, promptitudine in relatia cu partenerii si clienti. Numele nostru se leaga de realizarea a sute de sisteme de irigatie automatizate de referinta in Romania cu tehnologie noua si care au adus piata de irigatii automatizate din Romania la nivel European si dorim ca in continuare sa aducem clientilor nostri cele mai bune solutii pentru realizarea proiectelor propuse.

Aceste experiente sunt sustinute de sistemul de management integrat implementat in organizatia noastra prin care urmarim imbunatatirea permanenta a satisfacatiei clientilor, grija fata de mediu si prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale in organizatia noastra. Nivelul de conformitate si de maturitate al sistemului de management este auditat in fiecare an de SC CERTIND SA, acestea fiind confirmate de certificatele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.