Noutăţi

 

Electovana seria HV  

electrovanaAvem plăcerea de a anunţa introducerea pe piaţă a Electrovanei destinată zonei rezidenţiale . Această electrovana compactă şi cu un preţ competitiv, fabricată din plastic este alegerea perfectă atunci când clienţii au nevoie de fiabilitate, la un preţ scăzut.
Electrovana HV(High Value = Valoare Ridicata) a fost concepută pentru a depăşi electrovanele concurente în termeni de durabilitate, valoare, şi de performanţă. Ea a depăşit electrovanele concurente în aplicaţii cu debit scăzut de durabilitate în testele din laboratorul nostru. Noua Electrovana HV este fabricată doar pe dimensiunea de 1".
Aceasta este disponibilă de astăzi în versiunea BSP (Filet Interior) iar versiunile cu debit redus vor urma la scurt timp după lansarea iniţială.

 

Detalii...

 

 

XFS SUB-SURFACE DRILPINE

XFS Tub de Picurare subterana cu Protecti din Cupru
• Noul Tub de picurare subterana de la Rain –Bird cu tehnologia anti radacini Copper Shield (protectie din cupru), reprezinta ultima inovatie in materie de produse de picurare din gama Rain-Bird. Noua inventie patentata, previne patrunderea radacinilor in duzele de picurare, asigurand astfel o durata de viata mai mare si de asemenea reduce costurile sistemelor de udare subterana, folosite la gazon, arbusti sau alte plante acoperitoare de sol.
• Tubul de picurare XFS cu Protectie din Cupru este cel mai flexibil tub de picurare din toata gama de tuburi de picurare disonibila pe piata, facand din acesta cel mai usor de instalat produs.
• Acesta poate fi instalat cu fittingurile deja existente din gama Rain-Bird Lock Type, cele din gama XFF si orice alt tip de fitting destinat tuburilor de picurare de 17mm.

01 

Detalii...


HDPE RAIN BIRD CUTII VANE

Capacele cutiilor HDPE Rain Bird asigura o rezistenta si o protectie superioara vanei
Marginea larga cu structura ondulata ofera rezistenta superioara pentru cutie si o mai buna protectie a vanei.
•  Capacul unic de acces prevede o accesibilitate superioara pentru service.
•  Fabricate din materiale 100% reciclate.HDPE.(cutii negre).
•  Orificiile unice pentru tevi asigura instalarea usoara si rapida a conductelor.

02

Detalii...


HE-VAN


Cele mai eficiente duze cu arc reglabil din lume
•   Cu reglare completa de la 0° la 360°, veti fi in masura sa concepeti mult mai eficient, lucrari de irigatii in mai multe forme, cu mai putine duze folosite. 
•   Duzele HE-VAN ating cu pana la 70% mai mult DULQ (Distributie uniforma), cu o imbunatatire de 40% fata de duzele reglabile existente pe piata. 

 Rate de precipitatii asemanatoare cu duzele din seria MPR si U-Series.

03

Detalii...

 

RD1800 SERIES

Aspersoare cu tija telescopica, concepute special pentru conditii aspre
Special conceput pentru a rezista udarilor la care se folosesc substante chimice ca ingrasamant, sau care folosesc apa reciclata pentru udare, deasemenea prezinta o rezistenta sporita la eventualele impuritati din apa : nisip si alte particule.
Garnitura de etansare, este turnata o data cu corpul, ceea ce asigura o etansitate sporita, deasemeni permite instalarea mai multor tipuri de duze pe acelasi tip de aspersor.
La baza aspersorului sunt prezente colectoare de nisip sau alte impuritati, ceea ce nu perimite recircularea acestora in corpul aspersorului pe derularea udarii, reducand astfel uzura.

Detalii...

 

STP PLUS SERIES CONTROLLER

Cel mai usor de programat controler de pe piata, atat de usor incat nici nu va trebuii sa cititi instructiunle.
Simplu de folosit „La-o Privire”, programarea permite vizualizarea tuturor informatiilor despre toate orarele de udare ale unui sistem pe interfata controlerului.
Controlul independent al zonelor de udare permite reglarea cu usurinta a debitului de apa in functie de necesarul fiercarei zone in parte.

04

Detalii...

 

 tip fisier  Nume document Descarcă 
.pdf  Rain Bird  - new products (în limba engleză)
.pdf  Rain Bird- landscape irigation (în limba engleză)
.pdf  XFS SUB-SURFACE  (în limba română)
.pdf  Cămine vane HDPE (în limba română)
.pdf  HE-VAN (în limba română)
.pdf  RD1800 SERIES (în limba română)
.pdf  STP PLUS (în limba română)
.pdf  Electovana seria HV (în limba română)